Gratis verzending vanaf €75,- | Snelle levering | 100% veilig

PRIVACY POLICY

Laatst gewijzigd op 30 december 2018 

Het hieronder weergegeven privacy beleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Urban Chapter. In dit beleid proberen wij zo duidelijk mogelijk uit te leggen hoe jouw gegevens worden verwerkt en wat jouw rechten zijn. 

Voor de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de Nederlandse wetgeving volgens de Algemene Vordering Gegevensbescherming. 

Jouw privacy is belangrijk voor ons

De privacy van jouw gegevens is belangrijk voor ons en daarom willen wij duidelijk, open en transparant zijn over wat wij doen met jouw persoonsgegevens.

Wij gaan heel secuur om met jouw gegevens. Deze gegevens worden opgeslagen in een super veilige database dat alleen intern bij Urban Chapter wordt gebruikt. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Om jouw bestelling te kunnen verwerken en voltooien verzamelen wij de volgende gegevens en informatie: jouw naam, email-, huis-, verzend- en factuuradres en telefoonnummer. Deze gegevens verzamelen wij bij Urban Chapter op verschillende manieren. Wanneer je een order bij ons plaats of wanneer jij je registreert voor diensten aangeboden door Urban Chapter. Zodra je jezelf registreert op onze website accepteer je de verzameling van jouw persoonsgegevens door Urban Chapter.

Doel van de gegevens verwerking 

Urban Chapter gebruikt jouw gegevens uitsluitend ter behoeve van onze dienstverlening en om ervoor te zorgen dat onze service perfect is. 

De informatie die je verstrekt zoals jouw adres, e-mailadres en telefoonnummer kunnen worden gedeeld met koerier diensten om er zeker van te zijn dat jouw bestelling correct en op het juiste adres wordt afgeleverd. Via jouw e-mail adres kunnen wij je op de hoogte houden van de status van jouw bestelling en een track & track code doorsturen zodat je jouw bestelling kunt volgen. 

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst geef je jouw betaalgegevens aan ons door om jouw bestelling te kunnen voldoen. Deze wordt verzameld op een veilige manier en verlopen via onze betalingsprovider zonder tussenkomst van andere partijen.

Daarnaast verzamelen wij informatie over website verkeer (cookies) wenslijsten en andere commerciële informatie welke wij gebruiken om de website beter te maken door persoonlijke aanbiedingen en advertenties te laten zien. Indien je geen cookies wenst kun je ze eventueel uitzetten in je webbrowser. 

Rechten

Als klant heb je het recht om jouw gegevens te bekijken en te veranderen. Laat het ons weten wat je wenst te wijzigen of bekijk en verander dit eenvoudig zelf in jouw Urban Chapter account. 

Je hebt altijd het recht om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken of in te trekken wanneer je dit wenst. Neem in dat geval contact met ons op en wij zullen jouw wensen uitvoeren. 

De beveiliging en privacy van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Mocht je als klant toch een klacht hiervoor willen indienen dan kun je deze indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

 Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de uitvoering van onze dienstverlening. Op grond van wettelijke bepalingen voor bijvoorbeeld administratieve verplichten zullen wij persoonsgegevens bewaren zolang de toepasselijke termijn loopt. 

Updates van onze privacy verklaring 

Om onze privacy verklaring up to date te houden zal deze eens in de zoveel tijd worden bijgewerkt. De nieuwste versie van onze privacy verklaring zal altijd op de site worden weergegeven. Met het publiceren of wijzigen van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.