Gratis verzending vanaf €75,- | Snelle levering | 100% veilig

VERZENDEN & LEVERING

Verzenden

Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een orderbevestiging per e-mail. Vervolgens zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw pakketje zo snel mogelijk wordt ingepakt en klaargemaakt voor verzending. Onze pakketten worden verzonden met PostNL. Zodra jouw pakketje is verzonden ontvang je per e-mail de verzendbevestiging met track & trace code zodat je jouw bestelling kunt volgen via PostNL.

Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland bedragen de verzendkosten €4,95 per bestelling. Voor verzending naar België rekenen wij €6,95 aan verzendkosten per bestelling. 

Bestel je voor €75,- of meer? Dan betalen wij de verzendkosten voor jou en versturen wij jouw pakketje geheel GRATIS! Dit geldt voor bestellingen in NL & BE. 

Levertijd 

Wij hanteren een standaard levertermijn van 1-3 werkdagen. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. Meestal heb je jouw pakketje binnen 48 uur al in huis, echter kan het gemiddeld 3 werkdagen in beslag nemen. Wij adviseren dan ook om de track & trace code goed in de gaten te houden voor de actuele update via PostNL.